Sou aquí: Inici Presentació

Vic, ciutat de comerç

 

Vic és una ciutat amb més de 85.000 m2 d’oferta  comercial, 1.150 establiments i serveis, més de 400 parades en els dos mercats ambulants setmanals de la Plaça Major i del barri del Remei. Prop de 13.000 places d’aparcament gratuïtes a la ciutat i unes 1.000 places d’aparcament de pagament a la zona central faciliten l’arribada dels visitants. Les àmplies zones de vianants, els passeigs i la diversitat comercial, de restauració i de lleure, fan que els seus eixos comercials siguin dels més valorats de Catalunya.

 

El comerç de Vic, actiu i variat, és un pal de paller per la nostra ciutat. Amb l’actual reestructuració cap a la marca única de Vic Comerç (unint totes les associacions històriques de la ciutat) continuarem un camí encara més reforçat per la necessitat de superar la crisi que estem arrossegant des de fa uns anys. Volem i hem de mirar el futur amb optimisme,  i ser capaços d’innovar amb idees diferents per ser més competitius. 

 

Com a Regidora de Comerç em sento orgullosa dels botiguers i botigueres de la meva ciutat amb els quals estem treballant colze a colze en diferents projectes i als que sempre hem fet costat.

 

El model comercial de Vic  és, precisament, model per a moltes altres ciutats catalanes i, perquè no dir-ho, també sorprèn al visitant estranger. La mesura humana de la ciutat i el tarannà emprenedor dels nostres ciutadans ha convertit la ciutat de Vic, al llarg dels segles, en un pol d’atracció pel seu patrimoni, per la seva oferta cultural però també pel gran atractiu del seu comerç.

 

 
 
 
Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...