Sou aquí: Inici Notícies Torna el Vic Xou
Atenció Ciutadana

Torna el Vic Xou

Vic Comerç celebra aquest dissabte la tercera edició del Vic Xou, el shopping night de la capital osonenca. Els carrers es guarniran de diferents colors i la majoria d’activitats es centraran a dins de les botigues

Mai 28, 2016

Aquest dissabte 28 de maig es celebra la tercera edició del VICXOU, el shopping night que Vic Comerç va iniciar fa tres anys i que és tot un èxit. El Vic Xou es celebrarà de 20 a 24 h en 24 carrers del centre de la ciutat. Cada una de les 300 botigues i restaurants participants faran activitats i descomptes dins dels seus establiments. Les ofertes especials de cada botiga no es donaran a conèixer fins el mateix dissabte a la tarda quan es  reparteixin 40.000 flyers pels carrers del centre amb els anunciats descomptes.

 

Enguany s’ha creat una temàtica que ambientarà i decorarà el shopping night d’aquesta edició. La idea que es presenta està basada en l’ús dels colors (vermell, blau, groc i verd) com elements per conduir i orientar els visitants pels diferents carrers/zones que participen al  Vic Xou amb l’objectiu de fer-los arribar a les botigues on passaran totes les accions. Un element unificador i dinàmic que crea una imatge de conjunt però, al mateix temps, diferenciador on cada zona marca la seva personalitat amb un color concret. El color és un element visual molt potent que crea dinamisme, provoca moviment i genera un sentiment d’alegria i d’impuls positiu.

Cada zona estarà ambientada i decorada amb el motiu del color i sota un slogan diferent:  

1) “Posa’t vermell” (C. Corretgers, Pl. Sant Felip, Plaça de la Pietat, C. Sant Vicenç, C. Argenters, Pl. Paradís, Pl. del Pes, C. de les Escales i C. Cardona). Aquest color s’associa al poder, a l’energia, a la vitalitat i a les emocions de la vida. Un color que desperta sentiments i passions. Pot estimular la força, l’alegria, la felicitat i l’amor. És un color càlid i afrodisíac.   

2) “Banya’t de blau” (Pl. Major, C. Estret i C. de les Neus). El blau és un color associat al cel i a l’aire. És tranquil·litzant i és el color de la veritat, l’esperança, la tranquil·litat, la sinceritat... Suggereix conceptes com: llibertat, evasió, somni, imaginació...   

3) “Omple’t de groc” (C. Verdaguer, C. Bisbe Morgades, Rambla del Passeig, Rambla del Carme i Rambla Davallades). El groc és el color del Sol, la joventut, l’alegria... El seu caràcter lluminós s’associa a la intel·ligència i la saviesa. És símbol de la creativitat.   

 

4) “Llença’t al verd” (C. Manlleu, Portal de la Rambla, C. de Gurb, C. Arquebisbe Alemany, C. Bisbe Morgades i C. Pla de Balenyà). El verd és el color de la naturalesa i representa l’alegria i la felicitat. Invocat per Afrodita, la deessa de la naturalesa, l’amor i la bellesa. 

Per Toni Brachs, president de  Vic Comerç “la primera edició del  Vic Xou ens va servir per donar-nos a conèixer, i la resposta va ser excel·lent. En la segona edició ho vam consolidar, i en aquesta tercera hem reorientat les activitats cap a dins les botigues en agraïment als nostres clients. L’hem volgut convertir més en un black Friday de nit”.

MªCarme Bover, Regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de , Vic “estic molt il·lusionada perquè aquest Vic Xou representa un pas endavant. Veig la gent molt motivada i  la força que tenim és la força de tota la gent que estem aquí, no es tracta només d’un col·lectiu, es tracta dels botiguers, de gent solidària, que té ganes d’adornar els carrers i de crear activitats i dinamisme.  Us animo  a tots a venir al  Vic Xou”

D’altra banda Sònia Bruguera, comerciant podòloga, va explicar que ha impulsat una iniciativa solidària prevista per aquest  Vic Xou i que consisteix en que tots els comerciants que vulguin que destinin un percentatge de la facturació d’aquella nit a la ONG Proactiva Open Arms.

 

Proactiva Open Arms, impulsada pel recent guardonat “Català de l’Any” Òscar Camps, és una ONG establerta a l'illa de Lesbos (Grècia ) des del mes de setembre de 2015 i que realitza tasques de salvament marítim a la major crisi humanitària dels últims temps (conflicte de Síria).

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...